ŠRD Amur Vrbovec

Mailing lista

Prijavite se na našu mailing listu i primajte obavijesti

Kako do nas

karta vrbovca

Ako dolazite iz smjera Križevaca ili Bjelovara, iz Vrbovca krenite na zapad prema Zagrebu. Ulaz u ribnjak nalazi se preko puta Super Konzuma.

Ako u Vrbovec dolazite brzom cestom Sv. Helena - Bjelovar, siđite s brze ceste na izlazu Vrbovec zapad. Ulaz u ribnjak je s vaše lijeve strane kojih 200 m nakon mesne industrije PIK Vrbovec.

Iz fotoalbuma

Pogledaj fotoalbum Ulovi 2013. (03. 04. 2013.)

Arhiva novosti

Pretražite novosti:

Novosti

Uspješna natjecateljska sezona

Utorak, 22. 01. 2013.

Ekipa Amur 1

Ekipa Amur 1

Kao i u proteklih par seznona, tako i u ovoj (2012.), naši natjecatelji u lovu ribe udicom na plovak ostvarili su vrijedne rezultate na natjecanjima i ligama koje su lovili.

Ekipa Amura I nakon slabijeg starta u trećoj saveznoj ligi uspjela je do kraja sezone u četiri posljednja kola zaredati odlične rezultate i tako zasjesti na odlično drugo mjesto. U Međugradskoj ligi ponovno prvo mjesto. Već tradicionalno, zadnje kolo Međugradske lige odlovljeno je na natjecateljskoj stazi Štuke Poljanski Lug.

Tocozila

Tocozila

Drugim mjestom na zadnjem kolu naša prva ekipa samo je potvrdila već osvojeno prvo mjesto uoči zadnjeg kola. Naša druga ekipa bila je šesta na kraju sezone. Naše ekipe nastupale su i na mnoštvu prijateljskih kupova s kojih su donijele pregršt pehara koji sad krase naš ribički dom. Pred nama je nova sezona u kojoj priželjkujemo još i bolje rezultate. BISTRO!

Prilozi: Rezultati - 3. liga Rezultati - MG. liga